ROBETA

Volledig product overzicht

DIONYSUS

Met zijn lengte van 5,41m is dit het ideale reisvoertuig voor 2 personen die niet willen afzien van het royale aanbod aan ruimte en comfort. Door het flexibele bed achterin het voertuig, dat kan worden omgebouwd tot een zitplaats, wordt het voertuig een vierwielerappartement.

ARES

Met zijn lengte van 5,41m en 4 zitplaatsen.
Met zijn compacte buitenafmetingen, 4 zitplaatsen en doordachte ruimteverdeling is Ares het perfecte, compacte en veelzijdige voertuig voor het dagelijkse leven en uw verkenningen. Optioneel is Ares ook verkrijgbaar als FAMILY met 4 bedden (dubbel stapelbed).

HELIOS

Met zijn lengte van 5,99m en zijn dwarsbed is de Helios niet alleen een compacte bestelwagen, maar laat hij ook een indruk achter met zijn innerlijke ruimtelijkheid. Hij is standaard uitgerust met een dubbele zitbank die extra ruimte biedt voor 2 personen. Hierdoor kunnen 4 personen comfortabel reizen. Het tweepersoonsdwarsbed biedt voldoende ruimte om te lezen, te dagdromen, uit te rusten en te ontspannen. Helios heeft veel opbergruimte. Gebaseerd op de individuele wensen van de individuele accessoires is het een echt veelzijdig familievoertuig.

KRONOS

Kronos is een versie van 5,99m en bedden in de lengterichting, met volledig comfort en een 195/185cm x 187cm lang bed en 4 zitplaatsen. Het voertuig is uw trouwe metgezel op vakantie en in het dagelijks leven. Kom binnen en geniet van de vrijheid om te reizen.

APOLLO

Met zijn lengte van 6,36 m is de Apollo het topmodel van de Robeta voertuigen. Door zijn enkele en verstelbare lattenbodem overtuigt hij klanten die speciale aandacht besteden aan slaapcomfort en grote eenpersoonsbedden (2,10m). De zelfdeling onder het bed is ideaal voor sporters of hobbyisten. Het biedt vele gebruiksvriendelijke functies, aanpasbaar kookgerei en vrijwel onbeperkte aanpassingsmogelijkheden.

FOR TWO

Als u liever met z'n tweeën reist en geen compromissen wilt sluiten.
Voor de optie "voor twee" geeft u de bank achter de bestuurdersstoel op. In ruil daarvoor krijg je een enorme kleerkast en een uittrekbare tafel voor 2.
Beschikbaar op Helios, Kronos, Apollo.

De modellen Ares, Helios, Kronos en Apollo van Robeta zijn verkrijgbaar in de Family-versie,
wat inhoudt dat er een dubbel stapelbed achterin de auto zit, waar 4 volwassenen comfortabel kunnen slapen. De bruikbaarheid achterin de auto heeft hier geen last van, aangezien we voor extra toegangslades en hangkasten hebben gezorgd.
Met een dubbel stapelbed vermijden we de tijdrovende ombouw van bank en tafel tot noodbed, want we hebben altijd het juiste bed bij de hand. De Robeta Family-modellen hebben geen onhandige ladder op het bovenste bed, die de toegang tot het onderste bed belemmert en altijd voor opbergproblemen zorgt, maar we hebben het ROBETA ELEVATE-systeem voor u ontwikkeld - een systeem van uittrekbare trappen die ook dienen als nachtkastjes.

EEN RUIMTELIJK WONDER IN EEN COMPACTE CAMPERVAN

Lengte en breedte van het bovenste stapelbed 1870 mm x 1350/1150 mm. Ares Family is een model met 4 bedden (dubbel stapelbed), wat het voertuig een compleet nieuwe dimensie geeft. Bruikbaarheid van veel grotere bestelwagens is in Ares verpakt op slechts 5,41m lengte. Vier passagiers kunnen in de Ares blijven, zitten, koken en slapen.

MAXIMAAL COMFORT VOOR VIER PERSONEN

Lengte en breedte van het stapelbed 1870 mm x 1870/1620 mm
Als je je familie wilt verwennen met ruimte, veroorloof je dan Apollo Family. Vlaggendrager van de Robeta Familie zal u vermaken met vier enorme bedden en compromisloos comfort voor de hele familie.

Het nieuwe concept van de multifunctionele achterruimte, van een slaapkamer voor 4 personen tot een tweede leefruimte, speelkamer, ontspanningsruimte, kleedkamer, laadruimte voor fietsen, ski's, snowboards, sportuitrusting en wat u nog meer kunt bedenken!

Meer over de Robeta familie

© 2022
Made with passion and coffee